Frihet till de fångna

Strategi och vision

Takes the gospel to dark and unreached places. TA mission är en missionsorganisation som tar evangeliet till onådda och mörka platser genom att göra kampanjer, ledarträning, bibelutdelning och outreach i Afrika och Asien.  Samt arrangerar möten och evangelisation i Sverige.För att se människor bli frälsta, förvandlade och upprättade, arrangeras kampanjer. Kampanjerna förbereds tillsammans med en koordinator på plats under lång tid. Koordinatorn samlar ihop lokala församlingar, pastorer och ledare för att skapa en enhet kring uppdraget. När TA Mission anländer är huvudfokus att predika ett klart evangelium med under och tecken. Kampanjen hålls alltid på en plats som de ofrälsta lätt ska kunna komma till som t.ex. ett fotbollsfält.  

Förutom kampanjkvällarna så genomförs ledarträning, outreach, dopförrättningar samt utdelning av biblar och uppföljningsmaterial. Efter kampanjen läggs stor vikt vid uppföljning. De nyfrälsta människorna kopplas till lokala församlingar, där de får undervisning och lärjungaskapsträning. Vanligt är även att nya församlingar startas.

To All Mission tar med teammedlemmar på resorna. Organisationen vill vara en kanal för kvinnor och män att komma ut i tjänst och ge dem möjlighet att blomma ut.

To All Mission arrangerar även mötesdagar och evangelisation i Sverige. 

Nyhetsbrev

Följ To All mission genom e-nyhetsbrev. Skickas ut med jämna mellanrum.

* indicates required